ForumJoin our community

Backend problem

  1. Elke
  2. -
  3. Weiss
  4. -
  5. Thursday, 19 March 2015
  6. -
  7.  Subscribe via email
0
Votes
Undo
Hi, I have the problem in template backend - LAYOUT.
Have a look to my attached picture.

What's wrong?
Thanx Maggy
Attachments (1)
Comment
There are no comments made yet.
Mai Accepted Answer Pending Moderation
  1. Friday, 20 March 2015
  2. -
  3. # 1
0
Votes
Undo
Hello,

Okay, we see that problem here.

Now, all you need is download the Plazart Framework latest version here then upload the zip file via the admin panel.

https://github.com/templaza/plazart

This latest version will help your template will be compatible with Joomla! 3.4

After that, check your site and show us your result.

Thanks and Best Regards!
Comment
There are no comments made yet.
Elke Accepted Answer Pending Moderation
  1. Friday, 20 March 2015
  2. -
  3. # 2
0
Votes
Undo
That's it! Thanks a lot.

Greetings from Germany
Maggy
Comment
There are no comments made yet.
Mai Accepted Answer Pending Moderation
  1. Friday, 20 March 2015
  2. -
  3. # 3
0
Votes
Undo
Great!
The problem is solved :)
Contact us if you need more help ;)

Best Regards!
Comment
There are no comments made yet.
Elke Accepted Answer Pending Moderation
  1. Thursday, 26 March 2015
  2. -
  3. # 4
0
Votes
Undo
Now, I have the same problem again.
I cannot choose a style-type. Because of that the tites will not be shown in my mobile version.

What may I do? I installed the actual framework.
Please help.
Elke
Comment
There are no comments made yet.
Mai Accepted Answer Pending Moderation
  1. Friday, 27 March 2015
  2. -
  3. # 5
0
Votes
Undo
Hello,

Could you please send us an screenshot here?
We need to get the problem here first then we can help you.

Thanks and Best Regards!
Comment
There are no comments made yet.
Elke Accepted Answer Pending Moderation
  1. Friday, 27 March 2015
  2. -
  3. # 6
0
Votes
Undo
test1.jpg
Have a look to the "Style".
Attachments (1)
Comment
There are no comments made yet.
Mai Accepted Answer Pending Moderation
  1. Friday, 27 March 2015
  2. -
  3. # 7
0
Votes
Undo
Hello,

Could you please send us your site and admin account via support@templaza.com.
We will check and find solution to help you.

Please include this topic link in the email :)

Thanks and Best Regards!
Comment
There are no comments made yet.
Mai Accepted Answer Pending Moderation
  1. Friday, 27 March 2015
  2. -
  3. # 8
0
Votes
Undo
Hello,


We checked and see the problem here.
That is caused when you update to Joomla 3.4.1, the latest version.

Now, our developer will check and fix the error in the Plazart Framework then update it and release the new version soon.
Please wait for us.


Thanks and Best Regards!
Comment
There are no comments made yet.
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.