ForumJoin our community

Hi everyone, sudenly the contact page stopped working and got blank. I enabled error reporting and this is what i get:

Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /var/www/vhosts/............./httpdocs/plugins/content/tz_portfolio/tz_portfolio.php on line 180

Any solution?
Thanks
Comment
There are no comments made yet.
Yenqq Accepted Answer Pending Moderation
  1. Monday, 02 May 2016
  2. -
  3. # 1
0
Votes
Undo
Hi,

Thank you for using our Dekor template :)

We are sorry for the inconvenience.
Could you please tell us if the problem happened after you updated to Joomla 3.5?

Thanks and best regards!
Comment
There are no comments made yet.
Alex Accepted Answer Pending Moderation
  1. Tuesday, 03 May 2016
  2. -
  3. # 2
0
Votes
Undo
Yes, i did an update to 3.51

Thanks
Comment
There are no comments made yet.
Yenqq Accepted Answer Pending Moderation
  1. Tuesday, 03 May 2016
  2. -
  3. # 3
0
Votes
Undo
Hi,

If so, please send us your email.
We will send you a plugin to fix the problem.

Thanks and best regards!
Comment
There are no comments made yet.
Alex Accepted Answer Pending Moderation
  1. Tuesday, 03 May 2016
  2. -
  3. # 4
0
Votes
Undo
Hi, i sent my email to info@templaza.com

Thank you
Comment
There are no comments made yet.
Yenqq Accepted Answer Pending Moderation
  1. Tuesday, 03 May 2016
  2. -
  3. # 5
0
Votes
Undo
Hi,

I'm really sorry, but could you please send your mail via support@templaza.com?

Thanks and best regards!
Comment
There are no comments made yet.
Alex Accepted Answer Pending Moderation
  1. Tuesday, 03 May 2016
  2. -
  3. # 6
0
Votes
Undo
Sent, thanks a lot for help
Comment
There are no comments made yet.
Yenqq Accepted Answer Pending Moderation
  1. Tuesday, 03 May 2016
  2. -
  3. # 7
0
Votes
Undo
Hi,

I have replied your email.
Please check it :)

Thanks and best regards!
Comment
There are no comments made yet.
Alex Accepted Answer Pending Moderation
  1. Tuesday, 03 May 2016
  2. -
  3. # 8
0
Votes
Undo
Thank you, it solved the problem
Comment
There are no comments made yet.
Yenqq Accepted Answer Pending Moderation
  1. Tuesday, 03 May 2016
  2. -
  3. # 9
0
Votes
Undo
You are welcome :)

If you have any further problem, please contact us.
Comment
There are no comments made yet.
ihar Accepted Answer Pending Moderation
  1. Wednesday, 16 November 2016
  2. -
  3. # 10
0
Votes
Undo
Hi everyone, sudenly the contact page stopped working and got blank. I enabled error reporting and this is what i get:

Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /home/virtwww/w_ar-ka-ru_67b37014/http/plugins/content/tz_portfolio/tz_portfolio.php on line 180

and i did an update to 3.6

Any solution?
Thanks
Comment
There are no comments made yet.
Mai Accepted Answer Pending Moderation
  1. Wednesday, 16 November 2016
  2. -
  3. # 11
0
Votes
Undo
Hello,

Thanks for your feedback.

Please update the TZ Portfolio in your site to the latest version.
After that, clear cache then check your site again and let us know the result.

You can get the latest version here:
https://github.com/templaza/tz_portfolio

Thanks,
Mai
Comment
There are no comments made yet.
ihar Accepted Answer Pending Moderation
  1. Tuesday, 22 November 2016
  2. -
  3. # 12
0
Votes
Undo
Hello,

Thanks for your feedback.

Please update the TZ Portfolio in your site to the latest version.
After that, clear cache then check your site again and let us know the result.

You can get the latest version here:
https://github.com/templaza/tz_portfolio

Thanks,
Mai




thank you! it works! had to update plazart and TZ Portfolio.
Comment
There are no comments made yet.
Mai Accepted Answer Pending Moderation
  1. Tuesday, 22 November 2016
  2. -
  3. # 13
0
Votes
Undo
Hi Ihar,

So glad to hear that :D Thanks for your feedback.

Please tell me if there is any other question in your site.

Thanks,
Mai
Comment
There are no comments made yet.
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!