ForumJoin our community

problem with SSL

  1. Patrick
  2. -
  3. deKor
  4. -
  5. Wednesday, 01 March 2017
  6. -
  7.  Subscribe via email
0
Votes
Undo
hello, I enabled the ssl and I have two problems:
1) Should I change the font https link but I do not know which file to make the change
2) Should I change the link to the player vimeo https and do not know which file to make the change [attachment]Screenshot 2017-03-01 14.17.50.png[/attachment]
Attachments (1)
Comment
There are no comments made yet.
Iva Accepted Answer Pending Moderation
  1. Thursday, 02 March 2017
  2. -
  3. # 1
0
Votes
Undo
Hello
Thanks for your conatct.
Please follow your ticket,i will reply you in this one

Thanks
Iva
Comment
There are no comments made yet.
Alejandro Accepted Answer Pending Moderation
  1. Monday, 21 August 2017
  2. -
  3. # 2
0
Votes
Undo
Hello, Any solutions to this problem?
Comment
There are no comments made yet.
Iva Accepted Answer Pending Moderation
  1. Tuesday, 22 August 2017
  2. -
  3. # 3
0
Votes
Undo
Hello,
Please check your ticket.

Thanks,
Comment
There are no comments made yet.
Alejandro Accepted Answer Pending Moderation
  1. Tuesday, 22 August 2017
  2. -
  3. # 4
0
Votes
Undo
I have no solution to the problem in the ticket.
Comment
There are no comments made yet.
Iva Accepted Answer Pending Moderation
  1. Tuesday, 22 August 2017
  2. -
  3. # 5
0
Votes
Undo
Hello,
So glad to hear that.
If have any question related to our template, feel free contact us.

Thanks,
Comment
There are no comments made yet.
Iva Accepted Answer Pending Moderation
  1. Monday, 18 September 2017
  2. -
  3. # 6
0
Votes
Undo
Hello Alejandro,
So sorry for the misunderstanding inthe previous topic.
Could you please tell me that is your issue solved?

Thanks,
Iva
Comment
There are no comments made yet.
Edward Accepted Answer Pending Moderation
  1. Saturday, 07 October 2017
  2. -
  3. # 7
0
Votes
Undo
I Had Same Problem,but now it’s solve.
Comment
There are no comments made yet.
Iva Accepted Answer Pending Moderation
  1. Sunday, 08 October 2017
  2. -
  3. # 8
0
Votes
Undo
I Had Same Problem,but now it’s solve.

So glad you have solved this issue. Feel free contact us if have any question.

Thanks,
Comment
There are no comments made yet.
Emprendium SA Accepted Answer Pending Moderation
  1. Friday, 06 July 2018
  2. -
  3. # 9
0
Votes
Undo
I have same issue. Someone can said me how solve it
I already solved the fonts, but not can solve the player for youtube and vimeo.

Regards,
Comment
There are no comments made yet.
DuongTV Accepted Answer Pending Moderation
  1. Thursday, 12 July 2018
  2. -
  3. # 10
0
Votes
Undo
Hi Emprendium SA!
You must modify code from path files: templates/tz_dekor_joomla/html/com_tz_portfolio/article/default_media.php, templates/tz_dekor_joomla/html/com_tz_portfolio/p_article/default_media.php
Best regards
Comment
There are no comments made yet.
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.