ForumJoin our community

0
Votes
Undo
Hi!
After a fresh install of quickstart_hikashop_j343 i have the following problem: Slider Home component won't load some of category images (only Men is loaded and i don't know why).
I have not changed anything.

Everything else works fine, i have trouble only with that module.
After that i tried to remove Slider Home form "Home" menu module assignment and images were loaded correctly but of course there were no animation nor carousel and even page format was different.
In the images below you can also see that there are two Slider home (Slider home and Slider Home) assigned to home menu (? is that ok?).
Here are some images of my joomla admin panel.

in site01.jpg you can see that images are not loaded (image demo label)
in site02.jpg you can see the two modules assigned to home menu
in site03.jpg you can see category images loaded when "slider home" modules are removed from home menu

Please help me, i'm trying everything without success!
Attachments (3)
Comment
There are no comments made yet.
Yenqq Accepted Answer Pending Moderation
  1. Tuesday, 03 November 2015
  2. -
  3. # 1
0
Votes
Undo
Hi,

Thank you for using our Henry :)

About this problem, please create a ticket and send us your site, admin account, FTP account and the problem.

We will check it first then help you.

Pls follow this link if you bought the template on our site:
http://www.templaza.com/tz_membership/addticket

And follow this link if you bought it on Envato:
http://www.templaza.com/tz_membership/envato_addticket.html

Thanks and best regards!
Comment
There are no comments made yet.
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.