ForumJoin our community

Our support hours

Monday - Friday | 8:30AM - 6:00PM (GMT+7:00)

Our time: 6:43:54 PM - Your time: - Support is Offline
I installed this template (digital pixel) and get the following error message:

Layout [default] or [Default] not found!

I sent an email to support but didn't received an answer for 2 days now.

Anybody knows what to do? Any pther template I buy online you just install the zip file and it's online but this time it's not working like this.

Hope somebody can tell me what to do.

Thanks

Eric
Comment
There are no comments made yet.
Mai Accepted Answer Pending Moderation
  1. Sunday, 09 November 2014
  2. -
  3. # 1
0
Votes
Undo
Hi Eric,
Firstly, let me thanks for using our product and sorry for being late.
About your problem, I have a question for you.
How did you install this template?
I mean by quick start, on local host or manual installation :)

Thanks and Best Regards!
Comment
There are no comments made yet.
Eric Accepted Answer Pending Moderation
  1. Monday, 10 November 2014
  2. -
  3. # 2
0
Votes
Undo
Hi

First manual installation via the admin and after through quickstart. Both not working.

Eric
Comment
There are no comments made yet.
Mai Accepted Answer Pending Moderation
  1. Monday, 10 November 2014
  2. -
  3. # 3
0
Votes
Undo
Hi again,
Please send us your admin account and your site address, so we can check and help you easier.

Thanks & Best Regards!
Comment
There are no comments made yet.
Pere Accepted Answer Pending Moderation
  1. Tuesday, 18 October 2016
  2. -
  3. # 4
0
Votes
Undo
Hi,

I am suffering the very same problem two years after this post and for the EXCEPTION Template.

How is it possible this is yet not fixed? Please could you post a manual on the fix? I don't want yet to upload the site just for a manual fix from you, is nice for you but not practical at all.

There must be an already written procedure to fix this.

I will await for your kind assistance,

Thank you.
Comment
There are no comments made yet.
Mai Accepted Answer Pending Moderation
  1. Tuesday, 18 October 2016
  2. -
  3. # 5
0
Votes
Undo
Hi,

I am suffering the very same problem two years after this post and for the EXCEPTION Template.

How is it possible this is yet not fixed? Please could you post a manual on the fix? I don't want yet to upload the site just for a manual fix from you, is nice for you but not practical at all.

There must be an already written procedure to fix this.

I will await for your kind assistance,

Thank you.


Hello,

Thanks for contacting us.

Which version of Exception are you using and please show me clearly how the problem is in your site.

Thanks,
Mai
Comment
There are no comments made yet.
Pere Accepted Answer Pending Moderation
  1. Wednesday, 19 October 2016
  2. -
  3. # 6
0
Votes
Undo
Thank you Mai,

I will report you exact details in a couple of hours when back in the office.

By the way, nice avatar picture :-)
Comment
There are no comments made yet.
Mai Accepted Answer Pending Moderation
  1. Wednesday, 19 October 2016
  2. -
  3. # 7
0
Votes
Undo
I'm glad to hear that :) Thank you! :)
Comment
There are no comments made yet.
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.